Magas minőségű vetőmagok és műtrágyák hazai és nemzetközi forgalmazása

Kínálatunkban kiemelkedő helyet foglalnak el a minőségi tömegtakarmány előállítására nemesített silókukorica hibridek, amelyek teljesítményükkel - a növénytermesztéssel járó kockázati tényezők csökkentése mellett - kiemelkedő hozamukkal nemzetközi szinten is megfelelnek a globális gazdasági kihívásoknak.

PANNON GENETIC KFT.

A Pannon Genetic magas minőségű vetőmagok és műtrágyák hazai és nemzetközi forgalmazásával foglalkozó vállalat. Az agrárium rohamos fejlődése alapvető feltételként követeli meg a precíziós mezőgazdasági technológiák és magas minőségű vetőmagok minél szélesebb körű alkalmazását.
Cégünk ennek a kihívásnak kíván megfelelni azáltal, hogy a legmodernebb technikákkal előállított, korszerű genetikai állománnyal rendelkező vetőmagot kínál a gazdálkodóknak.
Célunk, hogy egy folyamatosan bővülő palettával, partnerközpontú ügyfélkezeléssel, magas minőségű inputanyagokkal és termékekkel szolgáljuk ki a mezőgazdaság résztvevőit, növeljük a termelők versenyképességét, hozzájáruljunk innovációs képességeik növeléséhez mind a hazai mind a külföldi piacon egyaránt.

Innovatív módszrekkel nemesített hazai kukorica hibridek

Az általunk képviselt kukorica hibridek nemzetközi és hazai kutatásokra alapozva, innovatív módszerekkel kerültek nemesítésre, amelyek képesek helyt állni az egyre fejlődő és tökéletesedő agrotechnikai eljárásokban. Kínálatunkban kiemelkedő helyet foglalnak el a minőségi tömegtakarmány előállítására nemesített silókukorica hibridek, amelyek teljesítményükkel – a növénytermesztéssel járó kockázati tényezők csökkentése mellett – kiemelkedő hozamukkal nemzetközi szinten is megfelelnek a globális gazdasági kihívásoknak
Szemes kukorica kínálatunkban olyan nemesítésű és versenyképes hibridek kerültek a palettánkra, amelyek kiemelkedő termésátlaggal, jó vízleadó és stressztűrő képességgel rendelkeznek, illetve a hagyományos sárga szemű kukorica mellett a magas beltartalmi értékekkel bíró különleges hibridek is megtalálhatóak.

Profilunk

SEGÍTHETÜNK?

Lépjen velünk kapcsolatban, kollégáink válaszolnak kérdéseire.

PARTNEREINK